About the company

Baglin is een exclusief tassen merk geïnspireerd op the ages of time, gemaakt voor de moderne vrouw die zichzelf het beste gunt. Het merk omschrijft zich als tijdloos, stijlvol en eigenzinnig. Elke tas wordt met zorg en oog voor detail gemaakt in onze vakkundige ateliers. Het hoogwaardig rundleer en zijn tijdloze vormen maakt elke handtas uniek.

Craftsmanship & quality

We geloven dat een tas een essentieel item is in de garderobe van de sophisticated vrouw. Een tas is een verlenging van jouw identiteit. Baglin garandeert de beste kwaliteit door gebruik van hoogwaardig rundleer afkomstig uit Spanje en vakkundige ateliers.

Founder

“If you can dream it, you can do it.”

Al vroeg in haar jeugd was Linda Duineveld bezig met het ontwerpen van kleding en tassen. Geen gewone kleding: altijd bijzondere en verrassende creaties. Ondanks haar passie voor ontwerpen en creëren heeft Linda eerst een andere afslag genomen. De reiswereld heeft haar op veel mooie plekken in de wereld gebracht. Zo’n 10 jaar geleden heeft Linda het roer omgegooid en heeft ze een opleiding gevolgd tot vakbekwaam tassenontwerper. In 2015 heeft ze haar eigen tijdloze tassenlabel Baglin geïntroduceerd.

Discover our collections

The Timeless collectie
Bekijk collectie
The Rebel collectie
Bekijk collectie